KADROMUZ

Hasan KARATOPAK - Okul Müdürü

1971 Antalya İli Korkuteli İlçesi Küçükköy mahallesinde doğdu.İlk okul ve ortaokulu Küçükköy Mahallesinde okudu.1987 Yılında Korkuteli Lisesinden Mezun oldu.1990 Yılında Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi sınıf öğretmenliği bölümünü bitirdi.Anadolu Üniversitesi sınıf öğretmenliği bölümü 4 yıllık lisans eğitimimi tamamladı.Anadolu ÜniversitesiAçık öğretim Fakültesi Sosyoloji bölümünü okumakta.İlköğretmenliğine Erzurum ili Şenkaya İlçesi Teketaş İlkokulunda öğretmen olarak başladı.Üç yıl  burada öğretmenlik yaptı.1994 Yılında Korkuteli ilçesi Büyükköy ilköğretim okuluna tayin oldu.(1997 yılında) Küçükköy ilköğretim okulunda  öğretmen ve Müdür olarak görev yaptı.(1997-2004)KorkuteliMerkez  Alaeddin İlköğretim Okulu,Fikriye Ramazan Yalçın İlköğretim Okulunda idarecilik yaptı.2008- 2014 yılları arsında  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde  Şube Müdürü olarak görev yaptı.2014 yılı mayıs ayında şube müdürlüğü görevinden ayrıldı. 2011-2017 yılları arasında Korkuteli İlçe Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü görevini yürüttü.   Son olarak Osman Önal İlkokulu´da da müdürlük yaptıktan sonra 2019-2020 eğitim öğretim yılında okulumuzdaki müdürlük görevine başladı. Evli ve biri kız, bir erkek olmak üzere iki çocuk babasıdır.